Meer over

Michiel Beljaars

Even kenismaken

Michiel Beljaars is medio 1997 afgestudeerd in het fiscaal recht aan de Rijksuniversiteit Leiden. Na zijn studie heeft hij 7 jaar als belastingadviseur gewerkt bij een van de grootste advieskantoren in Nederland. Begin 2004 was hij een van de grondleggers van een kleiner advieskantoor, Lodge Advocaten en Belastingadviseurs te Breda. In september 2011 heeft Michiel zich aangesloten bij HLB Van Daal & Partners, een accountants- en belastingadvieskantoor met 13 kantoren in Brabant en Limburg. In oktober 2014 heeft Michiel Beljaars & Partners opgericht. Michiel is lid van de Nederlandse Orde van Belastingadviseurs.

Michiel voert een algemene belastingadviespraktijk met als specialisme de directeur-grootaandeelhouder en vrije beroepsbeoefenaren en meer in het bijzonder medisch specialisten. Basiskenmerken van zijn dienstverlening zijn een persoonlijke, professionele en pragmatische aanpak.

Michiel is opgegroeid in Breda en heeft een omvangrijk lokaal netwerk. Daarnaast bekleedt en/of bekleedde hij een aantal maatschappelijke- en (sportieve) bestuursfuncties.

Zijn visie: “een hedendaagse belastingadviseur is geen ‘aangiftemaker’ maar een sparringpartner, die altijd voor zijn cliënt klaarstaat, met zijn cliënt meedenkt en maatwerk levert. Daarbij staat een oplossingsgerichte en pragmatische aanpak voorop: het is het resultaat dat telt”.